Voorwaarden

Vakantiehuis Het Slat, Baksweg 2, 7156 NG Beltrum
Eigenaar: J.H.W. Hanselman, Baksweg 4, 7156 NG  Beltrum.
Mobiel 0623209097   Website: 
www.hetslat.nl   E-mail: vakantiehuis@hetslat.nl
KvK nr. 72859008 Bankrek. IBAN NL85RABO010 55 91 270 t.n.v. J.H.W. Hanselman, Beltrum.


Algemene Verhuurvoorwaarden.

Om alles in en om vakantiehuis Het Slat goed te laten verlopen hebben we enkele regels opgesteld.

Aanmelding en huurbetaling.
Wanneer u ons te kennen geeft ons vakantiehuis voor een bepaalde tijd te willen huren, ontvangt u van ons een bevestiging. De verhuur is van kracht zodra u 50% van de huursom aan ons hebt overgemaakt. De betaling van 50% van de huursom, dient te geschieden binnen 14 dagen na boeking. Het restant van de huursom hebben wij graag 2 weken vóór aanvang van de huurperiode in ons bezit.
Indien de boeking korter dan 14 dagen vóór de huurperiode plaatsvindt, ontvangen wij graag de gehele huursom minimaal 7 dagen voor aanvang van de huurperiode.
Door betaling van de 50% of de gehele huursom, gaat u tevens akkoord met onze Algemene Verhuurvoorwaarden. Bij bevestiging van uw boeking ontvangt u gelijktijdig onze Algemene Verhuurvoorwaarden als bijlage.
Restitutie van betaalde huur is uitgesloten.

Annulering.
Als verhuurder gaan we er van uit, dat u zelf zorg draagt voor een annuleringsverzekering.

Aankomst en vertrek.
U kunt uw vakantiehuis betrekken na 15:00 uur. Om ons in de gelegenheid te stellen alles na te zien, schoon te maken, of eventueel, te repareren, of aan te vullen, verzoeken wij u op de dag van vertrek het vakantiehuis om 10:00 uur te verlaten behalve op zondag, dan mag dat vertrek uiterlijk om 16.30 uur zijn. Afwijkingen van deze tijden zijn mogelijk in overleg met Joop Hanselman.

Breuk en schade.
Wij gaan er van uit, dat u melding maakt van beschadiging of vermissing van delen van de inventaris.

Bijzonderheden.
Internet/WIFI is aanwezig. Het erf is vrij toegankelijk voor onze gasten en u mag de kalfjes en de koeien in de open stallen en ook het melken komen bekijken. Voor kinderen zijn er steps, fietsjes en trapskelters aanwezig en er is veel ruimte om buiten te fietsen en te ravotten. Huisdieren in overleg. In huis NIET ROKEN!
De huurprijs is exclusief linnengoed. Zorg er voor dat uzelf of de andere gasten linnengoed meebrengen!!!
Naast baddoeken, theedoeken, vaatdoeken etc. hebt u beddengoed nodig voor 12 personen.
Wat hebt u aan beddengoed nodig?
12 stuks kussenslopen
12 stuks 1 persoonsdekbedhoezen
10 stuks 1 persoonshoeslakens of onderlakens
1 stuks 2 persoonshoeslaken of onderlaken

Bedden. Er is 1 bed van 1.40m x 2 m. met een 2 persoonsmatras, alle andere bedden zijn ook 2 m. of langer en hebben 2 losse 1 persoonsmatrassen, 1 hoofdkussen en 1 dekbed.
Voor lange mensen hebben we bedden zonder voeteneind. Verder zijn er 1 persoonsvouwbedden aanwezig voor als u met meer dan 12 personen komt. Als u vouwbedden gaat gebruiken, dan ook daarvoor 1 kussensloop, 1 hoeslaken of onderlaken en een 1 dekbedhoes meebrengen.

Kind en baby.
Er zijn 2 kinderledikantjes en 1 campingbedje voor een baby aanwezig die zijn voorzien van een matrasje met een hoeslakentje. Voor de kinderledikantjes hoeft u alleen een boven lakentje en dekentjes, of dekbedje met dekbedhoesje mee te brengen. Slaapt uw kindje met een hoofdkussentje dan ook zelf een kussentje meebrengen.

Klachten of tips.
Indien u, ondanks onze verzorging van het vakantiehuis, klachten of tips hebt, dan horen wij die graag van u. Dit mag zowel mondeling als schriftelijk. Wij stellen het op prijs als u voor vertrek uw beoordeling en eventuele tips in ons gastenboek opschrijft. Ook uw reactie op de boekingssite die u gebruikte, waarderen wij zeer.