Recenties

**********************************************************

2 mei 2016.

We hebben hier met onze kinderen en kleinkinderen, 8 volwassenen en 7 kinderen een weekend gelogeerd en we vonden het allemaal super, het huis is wat gedateerd maar dat vonden wij niet erg, dat heeft ook wel weer wat, bij aankomst stonden er verse bloemetjes uit eigen tuin op de tafel, hoe lief is dat. De kleinkinderen vonden het prachtig om buiten te spelen en om de koeien en de kalfjes te voeren en met de skelters en fietsen over het erf te racen. Het is een hele mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. De verhuurders zijn super lieve mensen. Dit is echt een aanrader voor grote groepen met kinderen.

Fam. Snoeijer

***********************************************************

7 mei2016

Beste familie,

Wij hebben een leuk verblijf gehad in het vakantiehuis. Bij aankomst een verse bos bloemen uit de tuin, en wij troffen een groot en schoon huis aan.

In een heerlijke rustige omgeving en vriendelijke gastvrije mensen.

De kleinkinderen hebben zich uitstekend vermaakt, o.a. meekijken bij het melken, de koeien en de kalfjes, en de skelters. Ook het meerijden met de tractor was geweldig.

De Sint Werenfriduskerk (ook de kathedraal van de Achterhoek genoemd) in Zieuwent is indrukwekkend en een bezoek waard.

Fam. Oling

***********************************************************

16-03-2016

Super fijn huis! Kinderen en wij zelf hebben genoten van de koeien en de omgeving. Super vriendelijke verhuurders!
Linda Entrop

***********************************************************

20-07-2015

Super aardige verhuurders, zeer rustige locatie. zeer kind vriendelijk. Kortom we hebben een hele mooie 2 weken vakantie gehad.
Zeker een aanrader.

Frans Swart

***********************************************************

6 april 2015

Een onvergetelijk weekend gehad. Super gastvrije eigenaar, die ons kwam waarschuwen dat er een kalfje geboren ging worden. Dus zijn wij daar getuige van geweest! Veel speelgelegenheid voor de kleintjes, die niet naar binnen te krijgen waren. Kruiwagentjes hooi bij de koeien brengen, kijken bij melken, noem maar op! Leuk huis, mooie nieuwe veranda, ruimte, rust. Een echte aanrader als je eens wat anders wil dan de vakantieparken. Kinderen zullen dit zéker waarderen en leren er ook wat van. Erg gastvrij welkom gekregen! Deze mensen doen alles om het je naar de zin te maken…aanrader! Wij waren met gezin met 5 zoons, 5 schoondochters en 3 kleinkinderen…allemaal genoten!!
Fam. de Bruin – Oosterwijk

*********************************************************