Home

Welkom bij vakantiehuis
Het Slat

Meer foto’s boven aan op de pagina Omgeving

Net buiten het dorp Beltrum staat vakantiehuis Het Slat in het gelijknamige natuurgebied. Het is een volledig ingericht huis dat aan 12-15 volwassenen en 2-4 kinderen comfortabel onderdak biedt. Ideaal voor families met kinderen, clubs, vriendengroepen, verenigingen, personeels- en familie uitjes. Rondom het huis liggen landerijen, weilanden en bossen en de groene omgeving biedt privacy en weldadige natuurlijke rust. Onze melkveehouderij staat op 100m afstand naast het vakantiehuis. Achter het vakantiehuis staat een grote schuur die wordt gebruikt als garage en berging. Het erf bij vakantiehuis en boerderij is groot zodat kinderen er veilig kunnen spelen met trapskelters, fietsjes, en ander buiten speelgoed.

Beltrum is een kerkdorp van de gemeente Berkelland in de Gelderse Achterhoek. Het Achterhoekse coulisselandschap heeft ruim 100 km. kerkenpaden die al op 100 meter van het huis beginnen en waar u ongestoord en veilig kunt wandelen en fietsen. Op steenworp afstand van het huis, fietst u langs de meanderende Slinge, weide en akkerland, bossen, landerijen en natuurgebieden. U geniet van de mooie natuur en het gevarieerde landschap met de typische Achterhoekse sfeer en landelijke karakter.

In de naaste omgeving zijn veel attracties en bezienswaardigheden. Duitsland bereikt u binnen 10 minuten rijden en grote winkelcentra zijn er volop. De restaurants, snackbar, supermarkt en winkels zijn dichtbij in het dorpscentrum van Beltrum. Catering aan huis voor ontbijt, diner, BBQ, hapjes enz. regelen wij graag voor u. Internet/WIFI is aanwezig.

Er is een groot overdekt terras achter het vakantiehuis met rondom vrij uitzicht.

Prijs 2024:
minimaal 10 personen en 2 overnachtingen:
€30.- per persoon per nacht + €65.- schoonmaakkosten.