Specificaties

Woonhuis
Het vakantiehuis is ruim, gezellig en comfortabel en voorzien van CV installatie. De oprit loopt tot aan de achterdeur om het in- en uitladen van bagage gemakkelijk te maken. Parkeerplaatsen zijn direct naast het huis. Achter het huis is een ruim beschut overdekt buitenterras met tafels en stoelen. Vanwege de hygiëne en om voedselproblemen te voorkomen stellen we geen BBQ beschikbaar maar buiten mag gebarbecued worden.

Begane grond
Op de begane grond is een woonkamer met open haard, grote eettafel, zithoek met radio, TV, DVD-CD speler. Internet en WIFI is aanwezig. Er zijn 2 kinderstoelen en 2 kinderboxen beschikbaar.
Er is een volledig ingerichte keuken met voor 15 personen en 6 kinderen voldoende serviesgoed, bestek, pannen, schalen, kookgereedschap, kookplateau, vaatwasmachine, Senseoapparaat, koffiezetapparaat voor filterkoffie, combimagnetron en een koelkast met vriesvak. Verder is er een stofzuiger, wasmachine en droogrek en indien gewenst kunt u gebruik maken van een wasdroger.

Beneden zijn twee 2 persoonsslaapkamers: een kleinere kamer met stapelbed en een grotere slaapkamer waarnaast de badkamer met douche en wastafel is. De bedden zijn 2 meter lang en voorzien van losse 1 persoon matrassen, dekbedden en hoofdkussens. Er is een kinderledikantje met commode en een campingbedje voor een baby aanwezig.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping zijn vier 2 persoonsslaapkamers. Eén slaapkamer is toegankelijk via een andere slaapkamer. De bedden zijn voorzien van losse 1 persoon matrassen, dekbedden en hoofdkussen. Er is één 2 persoonsbed 140x200cm met 2 persoonsmatras. Voor lange mensen hebben we bedden zonder voeteneind en 1 extra lang bed 90×2.20m lang. Deze verdieping heeft een badkamer met ligbad, douche en toilet. Op deze verdieping is ook een kinderledikantje met commode en een campingbedje voor een baby aanwezig.

Rondom huis
Rondom het huis is een tuin, aan de voorkant een terras en aan de achterkant een groot overdekt terras. Voor kinderen is er veel ruimte en speelgelegenheid. Er is zand, step, “babyrollator”, fietsjes in alle maten, skateboards, trapskelters en ander buitenspeelgoed. Naast het huis is ons melkveebedrijf gevestigd met koeien en kalven in open stallen die voor onze gasten vrij toegankelijk zijn. We geven u gratis een rondleiding met informatie over ons bedrijf. Kalfjes knuffelen is toegestaan en kinderen en ouders mogen op afspraak samen met boer Joop in de melkstal om het melken van de koeien te beleven.
Wij hebben een wei om te voetballen, materialen om te darten of te klootschieten en u kunt daarmee pal voor de deur starten en spelen op rustige buitenwegen, of de wandel- en fietspaden op gaan.

Huurprijs Het Slat
Richtprijs: voor een midweek met aankomst op maandagmiddag en vertrek op vrijdagmorgen is de prijs €30.- per persoon bij minimaal 10 personen en 2 overnachtingen, plus  €65.- schoonmaakkosten.

Huur is mogelijk per week, weekend, midweek, maar ook andere huurperiodes zijn bespreekbaar.
Aankomst na 15:00 uur, vertrek 10:00 uur; bij vertrek op zondag mag het wat later worden. uiterlijk 16.00 uur

Prijzen zijn inclusief: internet, wifi, gas, water, elektra, toeristenbelasting.
Beddengoed en linnengoed moet u zelf meebrengen.
In de Algemene Verhuurvoorwaarden staat gespecificeerd welk beddengoed u nodig hebt.